Wat doet de osteopaat?

In de behandeling werkt de osteopaat enkel met zijn handen. Hij probeert bewegings- en functiestoornissen te verminderen zodat het lichaam weer in staat is normaal te functioneren. Osteopathie richt zich op het gehele lichaam vanuit de gedachte dat alle structuren op zichzelf maar ook met elkaar in balans moeten zijn. Alleen dan kan het lichaam optimaal functioneren.

Aanvullend op de therapie in onze praktijken in Goes en Burgh-Haamstede krijg je mogelijk individueel advies over je werkomgeving of sportsituaties, over tijdelijke voedingsaanpassingen die nodig zijn of oefeningen waarmee je zelf gericht gaat werken aan een goed herstel.

Wat kun je zelf doen?

De osteopaat werkt direct samen met andere fysiotherapeuten in de praktijk om zo snel en gericht mogelijk toe te werken naar verlichting van klachten en herstel. Hierbij kun je denken aan een opbouwend trainingsprogramma om de belastbaarheid van weefsel te verbeteren. Ook kan een overleg met de podotherapeut of diëtiste een rol spelen voor een beter herstel.

Wie is onze osteopaat?

De osteopathie valt onder OsteoMotion

M: 06-29511157
E: info@osteomotion.nl

Martijn Bliek is geregistreerd bij de beroepsvereniging NVO en de registers NRO en NOF. Hij mag daarmee de titel Osteopaat D.O.(Docter in Osteopathy) MRO (member of registered Osteopaths).
Martijn is mede-eigenaar van Fysio For You

Voor een osteopathie behandeling kun je terecht op de beide locaties in Goes en Burgh-Haamstede.