Behandelmethode OrthoXpert voor nieuwe heup en knie

Sinds januari 2017 is Fysio For You lid van de organisatie OrthoXpert. Wij beschikken daarmee over behandelprotocollen, ook wel zorgplannen genoemd. Het OrthoXpert Zorgplan is een behandelprogramma na een knie, schouder of heup operatie. Bij het OrthoXpert Zorgplan is de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht en ligt bij aanvang vast.

Bij het OrthoXpert Zorgplan werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten zo veel mogelijk samen. Contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt. De deelnemende fysiotherapiepraktijken beschikken over de juiste accommodatie om u te kunnen begeleiden bij het herstel. De praktijken beschikken over speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van uw behandeling in kaart te brengen.

Daarbij heeft Fysio For You de haal en brengservice waarbij patiënten de eerste 6 weken na hun operatie gehaald en gebracht worden door onze eigen ophaalservice

WAAROM HAAL EN BRENGSERVICE ?

De eerste weken na de operatie zijn van groot belang voor een goed en voorspoedig herstel. Voor een goed en snel herstel is het daarom belangrijk dat u snel gaat oefenen op daarvoor geschikte apparatuur onder begeleiding van een fysiotherapeut. Omdat dit thuis niet mogelijk is en patiënten de eerste 6 weken niet zelf mogen autorijden halen en brengen we u zodat de revalidatie snel kan beginnen zodat u weer snel op de been bent.