OrthoXpert: de beste behandeling na je operatie

Na een knie-, heup- of schouderoperatie volgt een kritische fase: je herstel. Je moet je spieren en gewrichten langzaamaan weer opnieuw gaan belasten. Het OrthoXpert Zorgplan is een behandelprogramma, waarbij orthopedisch chirurgen en geselecteerde fysiotherapeuten zeer nauw met elkaar samenwerken. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles, zorgen dat je het beste behandelprogramma krijgt voor jouw herstel: een persoonlijk revalidatietraject volgens de laatste wetenschappelijke standaarden (jaarlijks geëvalueerd).

orthoxpert

Wat doen wij als praktijk?

Fysio For you behandelt patiënten na een schouder-, knie- of heupoperatie met behulp van de zorgplannen van OrthoXpert. Hierin is bij aanvang direct de inhoud van het behandelprogramma stap voor stap in kaart gebracht. Omdat we het belangrijk vinden dat je als patiënt snel en goed revalideert zien wij de patiënten binnen een week na de operatie in de praktijk (Goes of Burgh-Haamstede) en daarna kom je 3 keer per week. Als fysiotherapiepraktijk beschikken wij over de accommodatie om je te begeleiden bij het herstel, met speciale test- en meetinstrumenten om de effecten van je behandeling in kaart te brengen.

Wij halen je de eerste 6 weken thuis op

Omdat het voor veel mensen moeilijk is om zo kort na een operatie drie keer per week onze praktijk te bezoeken, bieden we binnen onze regio een extra service: een ophaalservice. Deze service is speciaal voor mensen die net een nieuwe knie, heup of schouder hebben gekregen en daardoor niet zelfstandig naar de praktijk kunnen komen. De eerste zes weken van hun revalidatie halen wij je thuis op en brengen we je na de behandeling ook weer thuis.

 

 

 

 

 

Wie zijn onze fysiotherapeuten?

Binnen het team van Fysio For You zijn de volgende mensen gespecialiseerd in orthopedische revalidatie:

  • Martijn Bliek
  • Richard Schouten
  • Rosalie de Graaf
  • Mieke Valk
  • Anniek van der Linde

Meer weten over het OrthoXpert Zorgplan? Het is mogelijk een afspraak te maken op onze beide locaties Goes en Burgh-Haamstede.

Afspraak maken?

Klik hier om een online afspraak te maken of bel 0113 – 229933 (voor zowel Goes als Burgh-Haamstede). Een verwijzing is niet nodig.

Fysio For You Burgh-Haamstede
Roterij 15
4328 BB Burgh-Haamstede
T: 0111- 652525
E: info@fysioforyou.nl

Fysio For You Goes
Geldeloozepad 11
4463 AJ Goes
T: 0113- 229933
E: info@fysioforyou.nl

Waarom naar onze Plus Praktijk?

Fysio For You is een Plus Praktijk met 11 medewerkers op twee locaties; één in Goes en één in Burgh-Haamstede. Een ‘Plus praktijk’ is een kwalificatie van de zorgverzekeraars, die zegt dat een praktijk nog hogere eisen stelt dan de beroepsvereniging. Met aanvullende programma’s en hogere kwaliteitseisen voor de deskundigheid van de fysiotherapeuten, behandelgemiddelden en klanttevredenheidsonderzoek bijvoorbeeld. Wij zijn aangesloten bij Fysiotopics, een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken die door het verzamelen van resultaten nieuwe standaarden, zorgplannen en behandelmethoden ontwikkelen. Als enige praktijk in de regio kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor de nieuwe OriGENE behandeling voor lage rugklachten.

pluspraktijk      logo-nro    orthoxpert    176422_nl_editor-photo42

logo-fysiotopics        logojforces          origene       keurmerk-fysiotherapie-logox