Fitness Groepstrainingen en Personal Training in Burgh - Haamstede

Meld je aan voor een gratis proefles!

Wil je een keer komen trainen om te zien welke mogelijkheden we hebben? Bel dan even tevoren om een juiste tijd af te kunnen spreken.

Meld je aan: 0111- 652525 of info@fysioforyou.nl

Gratis proefles

Functional Training (nieuw in Burgh-Haamstede)

Functional Training richt zich op bewegingspatronen die je in je dagelijks leven toe kan passen. Of het nu gaat om het dragen van zware boodschappentassen, op en van een keukentrapje stappen of het optillen van zware voorwerpen. De training is opgebouwd uit 3 elementen: kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Een aantal belangrijke voordelen van Functional Training op een rijtje:

  • Verbeterde houding
  • Vet verbranden
  • Verbeterde spierdefinitie
  • Core strength

Om het optimale uit je Functional Training workout te halen dien je over de juiste trainingsmaterialen te beschikken. Daarom hebben we bij Fysio For You in Burgh-Haamstede een nieuwe trainingszaal ingericht. Deze ruimte beschikt over materialen als: kettlebells, bokszakken, TRX trainers, een airbike, en nog veel meer.

Één op één

Groepslessen

‘Circuittraining’ 

Bij de Circuit Training werk je een ‘circuit’ af van diverse oefeningen. Het circuit bestaat uit verschillende stations waar je per station een andere oefening doet.

‘Medisch Pilates’ 

(deze lessen zullen voorlopig opgeschort worden ivm. uitval van onze instructrice)

Personal Training in Burgh- Haamstede

Personal Training

Neem contact op met de praktijk voor meer informatie. Dit kan best via info@fysioforyou.nl dan wel telefonisch op 0111-652525

Meld je aan voor een gratis proefles!

 

 Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om je in te plannen in één van onze proeflessen. Neem gerust een sportbuddy mee, iedereen is van harte welkom!

Wilt u weten hoe wij omgaan met uw gegevens? Lees dan ons Privacybeleid en onze Privacy Verklaring

Contact met Fysio For You

Fysio For You Burgh-Haamstede
Roterij 15
4328 BB Burgh- Haamstede
T: 0111- 652525
E: info@fysioforyou.nl