Fitness Groepslessen Burgh - Haamstede

Meld je aan voor een gratis proefles!

Kom zelfstandig sporten of train onder begeleiding van onze Personal Trainer. Liever samen sporten? Doe dan mee met één van onze groepslessen!

Meld je aan

Gratis proefles

Functional Training (nieuw in Burgh-Haamstede)

Functional Training richt zich op bewegingspatronen die je in je dagelijks leven toe kan passen. Of het nu gaat om het dragen van zware boodschappentassen, op en van een keukentrapje stappen of het optillen van zware voorwerpen. De training is opgebouwd uit 3 elementen: kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Een aantal belangrijke voordelen van Functional Training op een rijtje:

  • Verbeterde houding
  • Vet verbranden
  • Verbeterde spierdefinitie
  • Core strength

Om het optimale uit je Functional Training workout te halen dien je over de juiste trainingsmaterialen te beschikken. Daarom hebben we bij Fysio For You in Burgh-Haamstede een nieuwe trainingszaal ingericht. Deze ruimte beschikt over materialen als: kettlebells, bokszakken, TRX trainers, een airbike, en nog veel meer.

Één op één

Groepslessen

Vind je het leuk om in groepsverband te trainen? Doe dan mee met één van onze groepslessen, onder begeleiding van onze instructeur: Circuit Training, Fit Boxing of Bootcamp!

Circuit Training

Bij Circuit Training werk je een ‘circuit’ af van diverse oefeningen. Het circuit bestaat uit verschillende stations waar je per station een andere oefening doet.

Fit Boxing

Bij Fit Boxing worden verschillende elementen uit de vechtsport gebruikt. Fit Boxing draag je bokshandschoenen en hiermee stoot je op de bokshandschoenen van je ‘buddy’ of op de stootzakken. Tijdens Fit Boxing doen we niet aan sparren.

Bootcamp

Onze Bootcamp Training is een afgeleide van het  trainingsprogramma van het Amerikaanse leger, maar dan zonder schreeuwende drill sergeant. Onze bootcamplessen worden zowel binnen als buiten aangeboden. Binnen in de trainingszaal en buiten op de binnenplaats en bij goed weer op het strand.

Personal Training

Vind je het lastig om op eigen kracht je sportieve doelen te behalen? Maak dan een afspraak met onze Personal Trainer, Rico de Putter van de Putter PT – Personal Training Zeeland. Of het nu gaat om fit worden, afvallen, conditie opbouwen of functioneel trainen. Samen met Rico bereik je jouw sportieve doelen! Kijk voor meer informatie op www.deputterpt.nl

Meld je aan voor een gratis proefles!

 

 Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om je in te plannen in één van onze proeflessen. Neem gerust een sportbuddy mee, iedereen is van harte welkom!

Wilt u weten hoe wij omgaan met uw gegevens? Lees dan ons Privacybeleid en onze Privacy Verklaring

Contact met Fysio For You

Fysio For You Burgh-Haamstede
Roterij 15
4328 BB Burgh- Haamstede
T: 0111- 652525
E: info@fysioforyou.nl