Fitness Groepstrainingen en Personal Training in Burgh - Haamstede

Meld je aan voor een gratis proefles!

Kom zelfstandig sporten of train onder begeleiding van een van onze Personal Trainers. Liever samen sporten? Doe dan mee met één van onze groepslessen!

Meld je aan

Gratis proefles

Functional Training (nieuw in Burgh-Haamstede)

Functional Training richt zich op bewegingspatronen die je in je dagelijks leven toe kan passen. Of het nu gaat om het dragen van zware boodschappentassen, op en van een keukentrapje stappen of het optillen van zware voorwerpen. De training is opgebouwd uit 3 elementen: kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Een aantal belangrijke voordelen van Functional Training op een rijtje:

  • Verbeterde houding
  • Vet verbranden
  • Verbeterde spierdefinitie
  • Core strength

Om het optimale uit je Functional Training workout te halen dien je over de juiste trainingsmaterialen te beschikken. Daarom hebben we bij Fysio For You in Burgh-Haamstede een nieuwe trainingszaal ingericht. Deze ruimte beschikt over materialen als: kettlebells, bokszakken, TRX trainers, een airbike, en nog veel meer.

Één op één

Groepslessen

Vind je het leuk om in groepsverband te trainen? Doe dan mee met één van onze groepslessen, onder begeleiding van onze instructeur: Circuit Training/Bootcamp of Fit Boxing!

Circuit Training/Bootcamp

Bij de Circuit Training werk je een ‘circuit’ af van diverse oefeningen. Het circuit bestaat uit verschillende stations waar je per station een andere oefening doet. Onze Bootcamp Training is een afgeleide van het  trainingsprogramma van het Amerikaanse leger, maar dan zonder schreeuwende drill sergeant. We proberen een mix van de twee aan te bieden waarbij we binnen vooral in circuitvorm trainen maar bij mooi weer kunnen we de training naar buiten verplaatsen. In Burgh- Haamstede zijn veel mogelijkheden voor een leuke gevarieerde bootcamp training door nabij gelegen strand, bos en duinen.

Fit Boxing

Bij Fit Boxing worden verschillende elementen uit de vechtsport gebruikt. Fit Boxing draag je bokshandschoenen en hiermee stoot je op de bokshandschoenen van je ‘buddy’ of op de stootzakken. Tijdens Fit Boxing doen we niet aan sparren.

Personal Training in Burgh- Haamstede


Rico de Putter – rico@deputterpt.nlwww.deputterpt.nl – 06-51058568

Na ruim 6 jaar in dienst te zijn geweest als Marinier bij Defensie en 4 jaar als Sport Manager bij Fitland Goes, ben ik voor mezelf gestart onder de de naam de Putter PT – Personal Training Zeeland. De kennis en werkervaring die ik in deze periode heb opgedaan vormt de perfecte basis voor mij als Personal Trainer. Combineer dit met mijn doorzettingsvermogen en enthousiasme en je hebt in mij de Personal Trainer gevonden die jou gaat helpen om je sportieve doelen te behalen!

Meld je aan voor een gratis proefles!

 

 Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om je in te plannen in één van onze proeflessen. Neem gerust een sportbuddy mee, iedereen is van harte welkom!

Wilt u weten hoe wij omgaan met uw gegevens? Lees dan ons Privacybeleid en onze Privacy Verklaring

Contact met Fysio For You

Fysio For You Burgh-Haamstede
Roterij 15
4328 BB Burgh- Haamstede
T: 0111- 652525
E: info@fysioforyou.nl