Functional Training

Functional Training richt zich op bewegingspatronen die je in je dagelijks leven toe kan passen. Of het nu gaat om het dragen van zware boodschappentassen, op en van een keukentrapje stappen of het optillen van zware voorwerpen. De training is opgebouwd uit 3 elementen: kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Een aantal belangrijke voordelen van Functional Training op een rijtje:

  • Verbeterde lichaamshouding
  • Vet verbranden
  • Verbeterde spierdefinitie
  • Core strength/stability

Om het optimale uit je Functional Training workout te halen dien je over de juiste trainingsmaterialen te beschikken. Daarom hebben we bij Fysio For You in Burgh-Haamstede een nieuwe trainingszaal ingericht. Deze ruimte beschikt over materialen als: kettlebells, bokszakken, TRX trainers, een airbike, en nog veel meer.

Groepslessen in Burgh-Haamstede

Bij de Circuit Training werk je een ‘circuit’ af van diverse oefeningen. Het circuit bestaat uit verschillende stations waar je per station een andere oefening doet.


Personal Training in Burgh-Haamstede

Neem contact op met de praktijk voor meer informatie. Dit kan het beste via info@fysioforyou.nl of telefonisch op 0111-652525


Meld je aan voor een gratis proefles!

Wil je een keer komen trainen om te zien welke mogelijkheden we hebben? Bel dan even van tevoren om een juiste tijd af te kunnen spreken: 0111- 652525. Neem gerust een sportbuddy mee, iedereen is van harte welkom!

Trainen in kleine groepen met veel aandacht

Bij Fysio For You Fitness kun je alle kanten op. Je kunt 7 dagen per week vrij trainen, je aansluiten bij een van onze groepslessen of kiezen voor een personal training met de volledige begeleiding van je instructeur. Wat past er bij jou?