Klachten aan enkel en voet

 

Je voet en enkel zijn dragende gewrichten en als hier een probleem optreedt, kan dit grote gevolgen hebben voor de rest van je lichaam. Spanning bouwt op en zet zich voort, wat uiteindelijk zelfs effecten kan hebben hoog in de nekwervelkolom. Met vervelende klachten als hoofdpijn tot gevolg. Al het bovenliggende weefsel kan worden beïnvloed door het verminderd functioneren van enkel- en voetgewricht, terwijl de oorzaak daar door medisch specialisten niet wordt gezocht. Fysio For You kijkt verder en met sportfysiotherapie, manuele therapie of osteopathie zijn we in staat om je zo goed mogelijk met uw klachten te laten functioneren of zelfs te laten herstellen.

 

Wat doen wij?

Veel voorkomende enkel-/voetklachten

 

Veel voorkomende klachten zijn peesontstekingen in de voet, functionele instabiliteit (bijvoorbeeld na herhaaldelijke enkelverstuikingen), voetstandsafwijkingen als een ingezakte voetboog of ingezakte voorvoet, achillespeesontstekingen en fixaties (vastzitten) in de voet en/of enkel. Vermoeden wij problemen door verschil in beenlengtes, voetstandsafwijkingen en vergroeiingen, dan zoeken wij de samenwerking met een orthopeed. Andersom kunnen operaties in de voet/enkel, knie, heup of rug ook leiden tot klachten in voet en enkel. In dat geval kan sportfysiotherapie, manuele therapie of osteopathie helpen.

 

Wat doe jij?

Sportblessures

 

Sporters zoeken vaak de grens op van wat hun lichaam aankan. De dragende gewrichten krijgen het daarbij te verduren. Bij sporters zijn goed functionerende voeten en enkels van groot belang; ze kunnen ook grote problemen geven bij de sportbeoefening. Sportfysiotherapie is gericht op het voorkomen en behandelen van sportblessures. Een goed trainingsprogramma bouwt de fysieke belasting rustig aan op. De sportfysiotherapeut in onze praktijk (Goes en Burgh-Haamstede) begeleidt ook mensen die revalideren na een operatie. De speciaal opgeleide sportfysiotherapeut heeft aanvullende kennis op gebied van training en begeleiding.

 

Wie zijn onze fysiotherapeuten?

 

Binnen het team van Fysio For You hebben de volgende fysiotherapeuten in Goes en Burgh-Haamstede zich gespecialiseerd in klachten aan voet en enkel:

  • Martijn Bliek
  • Rosalie de Graaf

Voor fysiotherapie bij klachten aan de voet en enkel kun je terecht op onze beide locaties in Goes en Burgh-Haamstede.

 

Afspraak maken?

Klik hier om een online afspraak te maken of bel 0113 – 229933 (voor zowel Goes als Burgh-Haamstede). Een verwijzing is niet nodig.

Fysio For You Burgh-Haamstede
Roterij 15
4328 BB Burgh- Haamstede
T: 0111- 652525
E: info@fysioforyou.nl

Fysio For You Goes
Geldeloozepad 11
4463 AJ Goes
T: 0113- 229933
E: info@fysioforyou.nl

Wie zijn wij?

Waarom naar onze Plus Praktijk?

 

Fysio For You is een Plus Praktijk met 11 medewerkers op twee locaties; één in Goes en één in Burgh-Haamstede. Een ‘Plus praktijk’ is een kwalificatie van de zorgverzekeraars, die zegt dat een praktijk nog hogere eisen stelt dan de beroepsvereniging. Met aanvullende programma’s en hogere kwaliteitseisen voor de deskundigheid van de fysiotherapeuten, behandelgemiddelden en klanttevredenheidsonderzoek bijvoorbeeld. Wij zijn aangesloten bij Fysiotopics, een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken die door het verzamelen van resultaten nieuwe standaarden, zorgplannen en behandelmethoden ontwikkelen. Als enige praktijk in de regio kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor de nieuwe OriGENE behandeling voor rugklachten.

 

pluspraktijk      logo-nro    orthoxpert    176422_nl_editor-photo42

logo-fysiotopics        logojforces          origene       keurmerk-fysiotherapie-logox