Over ons

Wil je meer weten over ons team, onze tarieven, onze praktijklocaties en onze openingstijden? Je vindt al deze informatie over ons op de betreffende pagina binnen de website. Heb je specifieke vragen over een behandeling en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij verbinden je graag door naar de specialist in ons team. Je kunt eenvoudig bellen met 0113 – 22 99 33 voor beide praktijken.

Behandeling thuis of op locatie

Over ons tarief

Alle informatie over onze tarieven vind je op de pagina Tarieven. Niet iedere behandeling is namelijk even duur. Dat heeft te maken met het type behandeling, onderzoek of gesprek en ook met de locatie: wij verzorgen behandelingen aan huis, wat natuurlijk meer tijd kost dan een behandeling op de praktijk. Ook duurt de eerste intake met onderzoek en behandeling langer dan de vervolgbehandelingen. Bekijk hier het overzicht van ons tarief per behandeling.

Afspraak met een specialist

Over ons afsprakensysteem

Op onze beide praktijken kun je vijf dagen in week terecht voor fysiotherapeutische behandelingen, en op twee dagen zelfs tot 21:00 uur. Voor fitness kun je in Burgh-Haamstede ook in het weekend terecht van 8:00 tot 22:00 uur. Wil je precies weten vanaf en tot welke tijd je een afspraak kunt maken op welke dagen? Kijk dan even op onze pagina Openingstijden. Je kunt telefonisch een afspraak maken via 0113-22 99 33 of mailen naar de fysiotherapeut die je behandelt.

Over ons team

Binnen ons team heeft iedereen een of meerdere specialisaties. Wil je weten welke fysiotherapeuten gespecialiseerd zijn in jouw specifieke klacht of aandoening en de bijbehorende behandeling? Op de pagina ‘Ons team‘ stellen we graag alle specialisten in ons team aan je voor. Je kunt op deze pagina ook rechtstreeks een mail sturen naar de betreffende fysiotherapeut. Hij of zij kan je alles vertellen wat je wilt weten over ons!