Voor wie is JointForces?

JointForces is een programma voor sportverenigingen en scholen, dat is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en ontwikkeld om knieblessures te voorkomen. De Blaeij actief & vitaal test de kinderen, leidt trainers op en instrueert de ouders van de kinderen.

Wij leveren een evidence based test en trainingsprogramma als warming-op ter preventie van knie blessures voor sportende kinderen en tieners. Hierdoor neemt de kans op een ernstige blessure met 50% af.

Wat kun je met JointForces als sportvereniging?

Het JointForces programma is bedoeld om in te passen in de warming up en training bij sportverenigingen en op scholen. We instrueren trainers in het geven van een goede warming up, met oefeningen die bijdragen aan het voorkomen van knieklachten.

Ouders worden hier ook bij betrokken, zodat zij erop toezien dat de trainers de warming up continu aanbieden en dat de aandacht ervoor niet verslapt. Het gaat om de gezondheid van hun kinderen.

Lees meer over het JointForces programma op de website van JForces

Wie zijn onze fysiotherapeuten?

Binnen het team van De Blaeij actief & vitaal zijn de volgende mensen gespecialiseerd in sportblessures en het JointForces programma:

  • Richard Schouten

Meer weten over het Join(t) Forces programma? Het is mogelijk een afspraak te maken op onze beide locaties Goes en Burgh-Haamstede.