Martijn en Richard

Rosalie en Inge

Rosalie de Graaf (l)

Rosalie werkt sinds 2014 bij Fysio For You. Dit jaar is ze begonnen met de opleiding tot sportfysiotherapeut. Rosalie behandelt en begeleidt mensen met sportblessures en mensen die revalideren na een operaties of na chemokuren en/of bestraling. Ze instrueert trainers, coaches en ouders van sportclubs volgens de methode van Joint Forces en begeleidt mensen na aan een knie of heup operatie volgens de methode van Orthoexpert . Daarnaast begeleidt ze mensen met rugklachten bij de origene. Rosalie heeft een gedeelte van de methode van Dixhoorn gevolgd en behandelt mensen met ademhaling en ontspanningsproblemen.

Klik hier voor een afspraak met Rosalie

 

 

Inge Kasius (r)

Inge is fysiotherapeut sinds 2011 en is sinds 2014 lid van het claudicationet. Inge is daarmee gespecialiseerd in het behandelen van mensen met vaatvernauwingen in de benen. Daarbij heeft Inge de cursus voor begeleiding van COPD patiënten gevolgd. Verder behandelt Inge mensen met nieuwe knie en nieuwe heupen volgens de methode van Orthoexpert

Klik hier voor een afspraak met Inge

Richard Schouten (l)

Richard is sinds 2009  werkzaam bij Fysio For You als begeleider van medische fitness. in 2013 is hij gestart met de opleiding voor fysiotherapie. Per 1 september 2017 is Richard bij Fysio For You in dienst als fysiotherapeut. Bij Fysio For You begeleidt Richard kinderen volgens de methode van Join(t)forces daarnaast begeleidt Richard mensen met een knie of heup operatie volgens de methode van OrthoXpert. In het najaar van 2017 zal Richard cursussen gaan volgen voor COPD en lage rugklachten.

Klik hier voor een afspraak met Richard

Anniek en Richard

Anniek van der Linden (r)

Anniek werkt sinds 2014 bij Fysio For You. In 2017 heeft Anniek haar manuele therapieopleiding afgerond waardoor Anniek zich manueel therapeut mag noemen. Binnen de praktijk behandelt Anniek met name mensen met nekklachten, rugklachten en schouderklachten waarbij de oorzaak met name in de nek zit

Klik hier voor een afspraak met Anniek

 

Afspraak maken?

Klik hier om een online afspraak te maken of bel 0113 – 229933 (voor zowel Goes als Burgh-Haamstede). Een verwijzing is niet nodig.

Fysio For You Burgh-Haamstede
Roterij 15
4328 BB Burgh-Haamstede
T: 0111- 652525
E: info@fysioforyou.nl

Fysio For You Goes
Geldeloozepad 11
4463 AJ Goes
T: 0113- 229933
E: info@fysioforyou.nl