Fysiotherapie die uitgaat van jouw kracht

Je hebt klachten of pijn, en zoekt een fysiotherapeut. Dan is de vraag: welke? Zoek je een therapeut die je als patiënt behandelt – of zoek je een specialist die samen met jou actief gaat werken aan je herstel? Die met kennis van wetenschappelijk bewezen methoden en technieken kritisch kijkt naar de oorzaak en hoe jij op eigen kracht kunt herstellen. Actief leven en vrij bewegen, daar gaan wij voor bij Fysio For You. Samen klachten doelgericht aanpakken en voorkomen dat ze terugkomen. Wij vragen dan ook niet alleen waar het pijn doet, maar: wat doen wij en wat doe jij?

Gespecialiseerd in resultaat

Fysio For You is een moderne fysiotherapiepraktijk met gespecialiseerde therapeuten. Je kunt in Goes en Burgh-Haamstede terecht voor:
• fysiotherapie en sportfysiotherapie
manuele therapie
orthopedische revalidatie
beweegprogramma’s (chronische klachten)
craniofaciaal therapie (i.o.)
osteopathie

Onze werkwijze is in alles erop gericht om zo efficiënt mogelijk naar resultaat toe te werken. Waar mogelijk werken we samen met andere zorgverleners en wij behandelen volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij meten ook wat we bereiken. Fysio For You heeft 10% minder behandelingen nodig dan het landelijk gemiddelde waarbij de klachten ook aantoonbaar minder vaak terugkomen. Met trots mogen wij ons een Plus Praktijk noemen!

Behandelen én veranderen

De redenen waarom mensen in onze praktijk komen zijn heel divers. Soms heel concreet, na een blessure of operatie, maar in 90% van de gevallen lopen mensen al langer met klachten rond. Deze klachten hangen vaak samen met overbelasting of verkeerde patronen in ons leven. Te veel, te weinig of verkeerd bewegen bijvoorbeeld. Aangeleerd gedrag kunnen wij niet veranderen, dat moet je zelf doen. Maar daar werken we wel actief aan mee, door zaken goed uit te leggen, een plan te maken en de eerste stap te zetten met behandelingen die belemmerende klachten direct verlichten. Hoe zo’n plan of behandeling eruit kan zien hangt af van het betreffende klachtengebied.
LEES MEER OVER DE MEEST VOORKOMENDE KLACHTEN

Meest voorkomende klachten

Heb je een vraag of zoek je informatie over een bepaalde klacht of klachtengebied? Op onze website kun je alvast meer lezen over de meest voorkomende pijn en klachten in de volgende delen van je lichaam:

Natuurlijk is iedere klacht individueel verschillend en we adviseren altijd een specialist te benaderen die ervoor opgeleid is om de juiste conclusie te trekken. Dezelfde klachten kunnen zeer uiteenlopende oorzaken hebben en de overvloedige informatie op internet kan je snel op het verkeerde been zetten. De fysiotherapeut/manueel therapeut en osteopaat hebben de kennis en ervaring om snel een duidelijk beeld te geven van wat er speelt en wat er moet gebeuren om te kunnen herstellen. U kunt met elk type klacht terecht in Goes en Burgh-Haamstede.

Waarom naar een Plus Praktijk?

Fysio For You is een Plus Praktijk met 11 medewerkers op twee locaties; één in Goes en één in Burgh-Haamstede. Een ‘Plus praktijk’ is een kwalificatie van de zorgverzekeraars, die zegt dat een praktijk nog hogere eisen stelt dan de beroepsvereniging. Met aanvullende programma’s en hogere kwaliteitseisen voor de deskundigheid van de fysiotherapeuten, behandelgemiddelden en klanttevredenheidsonderzoek bijvoorbeeld. Wij zijn aangesloten bij Fysiotopics, een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken die door het verzamelen van resultaten nieuwe standaarden, zorgplannen en behandelmethoden ontwikkelen. Als enige praktijk in de regio kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor de nieuwe OriGENE behandeling voor rugklachten.

Afspraak maken? 0113 - 229933

Fysio For You Burgh-Haamstede
Zuidstraat 2
4328AD Burgh- Haamstede
T: 0111- 652525
E: info@fysioforyou.nl

Fysio For You Goes
Geldeloozepad 7
4463 AJ Goes
T: 0113- 229933
E: info@fysioforyou.nl

Afspraak maken? Bel 0113 – 229933 (voor zowel Goes als Burgh-Haamstede). Een verwijzing is niet nodig.