vrijdag 28 oktober 2022

Fysio For You wordt de Blaeij actief & vitaal

Het afgelopen jaar hebben Martijn en Richard intensief gesproken met collega’s Gerben en Vera van Fysiotherapiepraktijk De Blaeij actief & vitaal om te komen tot een fusie. Het zorglandschap verandert sterk en zal nog verder veranderen de komende jaren. Eisen van zorgverzekeraars worden steeds verder opgeschroefd terwijl een normale vergoeding daarvoor achterblijft. Daarbij is er in de fysiotherapie een zeer groot personeel tekort. Om in deze omstandigheden een kwalitatief goede dienstverlening te willen blijven geven in een bedrijf in de gezondheidszorg is schaalvergroting noodzakelijk in naar onze mening. 
Wij zijn daarom erg blij te kunnen melden dat per 1 januari 2023 Fysio For You zal gaan fuseren met De Blaeij actief & vitaal en per 1 januari 2023 als "De Blaeij actief & vitaal” een bedrijf te worden. De komende maanden zullen de veranderingen verder worden doorgevoerd onze uitingen zoals website en namen op de locaties en kleding. 
Gedurende de fusiegesprekken heeft Martijn besloten volledig te stoppen als fysiotherapeut en verder te gaan als Osteopaat. Martijn zal via zijn bedrijf Osteomotion zijn behandelingen blijven geven op de locaties Goes en Burgh-Haamstede. Verderop in deze nieuwsbrief kunt u nog een persoonlijke boodschap van Martijn lezen.

Wat verandert er voor u als klant?
Voor de klanten van beide bedrijven zal niets veranderen. Het personeel zal werkzaam blijven op de vestigingen waar ze nu ook al werken, alleen de naam verandert. Op organisatorisch niveau zal wel veel veranderen waardoor het mogelijk is dat de telefoon in bijvoorbeeld Heinkenszand wordt opgenomen en u Gerben of Ramona aan de telefoon krijgt in plaats van Esther of Barbara.
Omdat een fusie behoorlijk ingrijpend is voor de bedrijfsvoering zijn Gerben en Richard al 3 maanden geleden begonnen de fusie voor te bereiden. Daarom is de naam van Fysio For You per 24 oktober 2022 al veranderd in het handelsregister van de kamer van Koophandel. Het kan daardoor zijn dat u op de nota de naam van de “Blaeij actief & vitaal” al tegenkomt de laatste 2 maanden. De komende 2 maanden zullen we verder gaan met de voorbereidingen zodat we op 1 januari een frisse start kunnen maken als “De Blaeij actief & vitaal”