zondag 28 november 2021

UPDATE CORONA: aanscherping maatregelen 28-11-2021

Vanaf zondag 28 november zijn de maatregelen door de overheid verscherpt en dit heeft voor de fitness gevolgen. 

Jullie kunnen trainen overdag tot 1700 uur. Wij hebben ons systeem hier ook op aangepast. We vinden het heel vervelend voor alle sporters maar laten we hopen dat er snel weer uitbreiding van de trainingsuren mogelijk gaat zijn.

Voor de Fysiotherapie en ook de Osteopathie zijn er vooralsnog geen veranderingen. De behandelingen kunnen gewoon doorgaan als normaal. 

 

maandag 04 mei 2020

Fysiotherapie mag de zorg weer opschalen

Fysiotherapie mag de zorg weer opschalen

Groen licht voor verantwoord opschalen fysiotherapeutische zorg 

Vanaf maandag 4 mei mogen we de zorg gefaseerd ‘veilig en verantwoord’ weer opbouwen. Een hele fijne beslissing waarmee we de uitgestelde zorg voor reguliere patiënten kunnen opbouwen volgens een triage stappenplan. In dit stappenplan staat beschreven onder welke voorwaarden de zorg plaats kan plaatsvinden.

Lees verder
maandag 30 maart 2020

Update Coronamaatregelen 1 april

31 Maart heeft de regering besloten de huidige maatregelen te verlengen tot 28 april. Dit betekent dat fysiotherapeutische zorg beperkt gegeven wordt. Voor de volgende situaties hanteren wij volgende beleid:

 

Lees verder
maandag 23 maart 2020

UPDATE CORONA: Telefonisch of Video Consult

UPDATE CORONA: Telefonisch of Video Consult

Gisteravond is door minister de Jong in zijn persconferentie gemeld dat fysiotherapeuten alleen nog mogen behandelen op verwijzing van een huisarts. Uit navraag van onze beroepsgroep bij het ministerie bleek dat dit verkeerd gecommuniceerd is door de minister. Een verwijzing of tussenkomst van een huisarts is dus niet nodig, wij zullen wel de huisarts informeren zoals we dit altijd doen.

Lees verder
maandag 16 maart 2020

Update Corona: aanpassingen fitness/ groepslessen

Vanuit de maatregelen die gisteren door de overheid zijn ingesteld zullen wij vanaf vandaag geen groepslessen meer aanbieden bij Fysio For You en hiermee komen de Pilates en Medische Fitness lessen te vervallen. De vrije Fitness hebben we gisterenavond al moeten sluiten om 18.00 uur.

Lees verder
maandag 09 maart 2020

Extra voorzorgsmaatregelen rondom nieuwe coronavirus

Wij volgen het advies van het RIVM en geven extra voorzorgsmaatregelen in verband met het nieuwe coronavirus.

 

Lees verder